LinkedIn Reklamcılığı

400 milyondan fazla kullanıcıya ulaşabileceğiniz LinkedIn Reklamcılığı, Markalar için en yeni Sosyal – İş paylaşım alanı olması nedeniyle yeni iş ve potansiyel müşteri edinmek için en iyi fırsatları sunmaktadır.

LinkedIn Reklamcılığı

LinkedIn Reklamcılığı nedir?

LinkedIn Reklamcılığı platformun içerisinde barındırdığı firma ve profesyonel iş ağı sayesinde ürünlerinizi ve markanızı direk iş piyasasında bulunan kişilere tanıtmanın en iyi yoludur.

LinkedIn Reklamcılığı B2B alanında vermiş olduğunuz hizmetleri özellikle işletme ve markalara daha kolay yoldan ulaştırabileceğiniz bir platform olması sebebiyle markalaşma sürecinizde önemli bir etken oluşturmaktadır.

LinkedIn Reklamcılığı özellikleri olan Sponsorlu Paylaşım ile kitlelere tanıtım yapabilir, InMail ile hedef kitlenize mesaj yoluyla tanıtımları ulaştırabilir ve Dinamik reklamlar ile doğrudan profiller ile eşleşmiş reklamlar oluşturabilirsiniz.

LinkedIn Reklamcılığı İş fırsatları ve profesyonel personel alımı konusunda başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlar.

 

LinkedIn Reklamcılığı özel kitle hedefleme sistemi sayesinde doğrudan ürün ve hizmetlerinizle alakalı kullanıcı ve markalara ulaşmanızı sağlar.

LinkedIn Reklamcılığı, Markanızın hedefleri ve yapısını uluslararası piyasadaki büyük kuruluşların yöneticilerine ulaşmanıza ve potansiyel yatırımlara kapı açmanıza imkan sağlar.

 

"Gezegendeki her 3 profesyonelden 1'i LinkedIn kullanıyor."
-Jason Miller

LinkedIn Reklamcılığı ile Markanıza Değer Katın


Modeno Digital olarak Eskişehir LinkedIn Reklamcılığı alanında Markanızı LinkedIn platformunda başarılı sonuç alabilmesi için uzman ekibimiz tarafından reklam kampanyaları düzenliyor, hedeflerinize göre stratejiler belirliyoruz.

Konusunda uzman ve bilinçli iş insanlarının buluşma alanı Linkedin markalar için ciddi potansiyel oluşturan satış ve tanıtım alanı olmakla birlikte uluslararası ticari konularda markanıza değer katacak reklam çalışmaları üretilmesi için en önemli sosyal - iş platformudur.

Markanızın uluslararası iş piyasasında prestij ve bilinirliğini artırmak, yeni pazarlara açılmak gibi hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz LinkedIn Reklamcılığı hizmetimiz ile ilgili bilgi almak için bizimle buradan online iletişime geçebilirsiniz.

Eskişehir LinkedIn Reklamcılığı
LinkedIn Reklamcılığı online teklif!

Online TEKLIF Alın!

LinkedIn Reklamcılığı projeniz için en uygun ve profesyonel teklifi alabilirsiniz. LinkedIn Reklamcılığı teklifiniz mesai saatlerinde, aynı gün içerisinde tarafınıza ulaştırıyoruz. LinkedIn Reklamcılığı proje detaylarını için ekip arkadaşlarımızı size yönlendirebiliriz. 

ONLİNE TEKLİF AL >>
LinkedIn Reklamcılığı bize ulaşın!

Sorunuz mu var?

LinkedIn Reklamcılığı hizmetimizle ilgili aklınızda bir soru varsa eğer, uzman ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. LinkedIn Reklamcılığı ile ilgili tüm istek, talep, destek, şikayet ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN >>

bizden haberler

Modeno Digital, Online ve Offline hizmetlerde her zaman en son teknoloji ve teknikleri kullanarak, çalıştığı firmalar tarafından talep edilen hizmetlerin kusursuz bir şekilde teslim edilmesi için çalışır.
Sizin için hazırladığımız bizden haberler köşesinde de; Djital tasarım ve reklam dünyasının son gelişmelerini Sosyal Medya, Sosyal Medya Reklamcılığı, Web Tasarımı ve Programlama, Dijital Pazarlama, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Marka ve Danışmanlık, Raporlama - Analiz alanlarında trend ve güncel haberler bulunmaktadır.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

İşinizi dijitale taşımak, rakiplerinizin önüne geçmek ve dijital'in gücü ile işinizi büyütmek istiyorsanız, biz buradayız.
Bize bir mesaj bırakın, ekip üyelerimizden biri maksimum 24 saat içerisinde size geri dönecektir.