Hosting ve Sunucu seçimi nedir?
  • 6 Mart 2021

Hosting ve Sunucu seçimi nedir?

Hosting ve Sunucu seçimi nedir? Nasıl Yapılır?

İnternette Web sitelerinizin barınabileceği bir alan servisi olan hosting ile alan adlarınızı ve maillerinizi, belgelerinizi ve dosyalarınızı saklama gibi görevleri yanı sıra şirket içi yazışma, kontrol gibi ERP yazılımlarını da içerisinde kullanmanızı sağlayan bağımlı ve bağımsız olarak yapılabilen barındırma servisleridir.

Hosting ve Sunucu tabirleri aslında fiziksel bir bilgisayarın belleği gibi bir alanın ifadesidir. İnternete sürekli bağlı olan ve Web içerisinde gerçekleştireceğiniz tüm işlem ve projeleri bu alanlar sayesinde kullanıp paylaşabileceğiniz internete açılan kapılardır.

Hosting ve Sunucu seçimi nedir? Sorusuna cevaben Hosting ve Sunucu seçimi kullanılacak olan yazılım, kapasite, makine hızı ve siteye gelecek ziyaretçi trafiği gibi konular analiz edilerek yapılmalıdır.

Beklentilerinize uygun nitelikte Hosting ve Sunucu seçimi yaparak gelecekte karşılaşabileceğiniz sorunları ortadan kaldıracak hem maliyet hem müşteri kaybının önüne geçebileceksiniz.

Hosting ve Sunucu seçimi nedir?

Hosting ve Sunucu seçimi nedir?

Modeno Digital Eskişehir Hosting ve Sunucu seçimi konusunda uzman olan yazılım ekibi ile Firma ve Markaların Hosting ve Sunucu Seçimi ve Kurulumu konusunda destek sağlamaktadır.