Kurumsal Web Sitesi Tasarımı

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı sadece bir sitenin nasıl göründüğü ve teknolojisi değil, aynı zamanda pazarlama hedeflerinizi gerçekleştirmek için perde arkasında nasıl çalıştığı ile ilgili bir model kavramıdır.

Modeno Digital, kurumsal firmaların Kurumsal Web Sitesi Tasarımını hazırlarken müşterilerinin hizmet ya da ürünleri doğru hedef kitle ile buluşturarak, ticaret sınırlarını ortadan kaldırır ve uluslararası boyuta hedef kitleye ulaşmalarını sağlar.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı hizmeti verdiğimiz firmalarla uluslararası boyutta tüm hukuki ve teknik bilgiye sahibiz.

Eskişehir Kurumsal Web Sitesi Tasarımı alanında 13 yıllık tecrübeye sahip Eskişehir'in en eski Dijital Reklam Ajansı ile çalışmak isterseniz buradan bizimle iletişime geçin.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı nedir?

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı hazırlanırken klasik web tasarım hizmetlerinden ayrılan en büyük fark; Klasik tanıtım Web siteleri genellikle potansiyel müşterilerin ziyaret ettiği bir tanıtım aracıdır oysa ki; Kurumsal Web Sitesi Tasarımı ise tamamen farklı bir strateji ile kurgulanarak; Potansiyel müşteri oluşturmak ve satışları artırmak için tasarlanmış web siteleridir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı tamamen planlama yapılarak oluşturulması gereken sitelerdir. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı projelerin de hazırlanan projenin kullanıcı duyarlılığı, mobil erişebilirliği ve hızlı bir optimizasyon yapılması en temel özelliklerinden olsa da stil, içerik ve performans ne kadar profesyonel olarak yönetilirse yönetilsin mükemmel bir birleşim olmadan Kurumsal Web Sitesi Tasarımı süreci sağlıklı yürütülemez.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı planlamasında ilk adım projeye başlamadan önce, markanın tam olarak derinlemesine tasarım araştırması ve rakip analizi yapılıyor olması gerekmektedir. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı hazırlık süreci tamamlandığında ilgili web sitesi genelinde dönüşüm odaklı bir kullanıcı yolculuğu oluşturmak için geliştirilir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı projelerinde dijital strateji geliştirilirken, kapsamlı site haritaları ve teknik mimari planlanarak devam edilir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı yapılırken kullanıcı deneyimi konusunda ciddiyet çok önemlidir bunun yanında da son tüketicinin neye ihtiyacı olduğunu teknik raporlamalar sonucu belirleyerek bir web sitesi tasarlanmalıdır.

Kolayca gezinebilen ve kusursuz çalışan kullanıcı dostu bir site, dönüşümleri önemli ölçüde etkileyerek web sitesi ziyaretçilerini müşterilere dönüştürme de hayati önem taşır.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı yapılan web sitesinde hedef; yeni pazarlar ve potansiyel kitle dışında yeni müşteri bulmak içindir.

 

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı yapılırken, ilgili markanın ve işletmenin kişileştirilmesi gerekir, yeni pazarlara açılmak isteyen markanın kişiselleştirilmesinin amacı; marka kimliği ile önemli mesajlar ve bilgileri iletmesi için yapılır.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı firmanın vitrinidir bu nedenle, markanın ilkelerini gerçekleştirirken kişiselleştirilmiş kurumsal web sitesi çok önemlidir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı, hedef kitlenin ihtiyaçları ve işletmenin Temel Performans Göstergeleri incelenerek eşit ölçüde sanatsal ve bilimsel bir çaba ile gerçekleştirilir.

 

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı aşamaları; Web Tasarımı ve Programlama ile başlamaz. Responsive ve Mobil Web Sitesi gibi teknolojik adımlamalar daha sonra planlanan adımlamalardır. Web Geliştirme aşaması hedeflenen yeni pazarların E-Ticaret Çözümleri gibi çözümlere açık olup olmadığının belirlenmesi gerekir. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı uluslararası bir yapı ile kurgulanacağı için çok dilli web sitelerinin kurgusu Web İçerik Yönetim Sistemleri kullanılarak, yönetilebilir bir programlama ile projelendirilmelidir. UX/UI (Kullanıcı Deneyimi) ve Strateji atılması gereken ilk adım olup, Kurumsal Web Sitesi Tasarımı süreci muhakkak Web Sitesi Desteği ile devam etmelidir..
Dijital Reklam sektöründe 13 yıllık tecrübe ile Eskişehir merkezli web tasarım ajansı olarak; Kurumsal Web Sitesi Tasarımı sürecini profesyonel ekibimizle yönetiyoruz.

"Çıkıp bütün rakiplerinizle savaşmak istiyorsanız, ilk önce nereye gitmeniz gerektiğini öğrenmelisiniz "
Al Ries

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı ile Markanıza Değer Katın


Kurumsal Web Sitesi Tasarımı projesine başkarken kapsamlı bir pazar araştırması ve rakip analizi yapıyoruz. Kullanıcı profillerini oluşturuyor ve yeni dijital stratejinin yönünü belirliyoruz. Sizinle bu stratejiyi paylaşıyoruz.

Araştırma sürecinde son teknolojik gelişmelere dayanarak teknik incelemeler yapıyoruz dilerseniz bu sonuçları özetler halinde hazırlar ya da projeye özel programlar oluşturuyoruz. Teknik incelemeler sonucu web geliştirme sürecine başlıyoruz. Bu aşamada da site haritaları, kullanıcı akış şemaları, marka kimliği ve etkileşimli prototipler üreterek projeyi detaylandırıyoruz. Web geliştirme evresi ile hedeflerinizi karşılayacak şekilde kullanıldığından emin olmak için planlamaya alıyoruz. Bu sürecin sonunda da önerdiğimiz tasarım rotalarını test edebilmeniz için size sunum olarak hazırlıyoruz. Bu aşamaya kadar Kurumsal Web Sitesi Tasarımı dijital bir alanda nasıl şekilllendiğini size sunmamıza olanak veriyor.

Şekillenen Kurumsal Web Sitesi Tasarımıında dil, animasyon, etkileşim, illüstrasyon, fotoğraf ve tipografi aracılığıyla nasıl göründüğü konusunda strateji oluşturuyoruz.
Planlanan dijital strateji sonrası son yapıyı titizlikle test ediyor, hata düzeltmeleri ve ince yazılım teknikleri ile projeyi son aşamaya getiriyoruz.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı
Eskişehir Kurumsal Web Sitesi Tasarımı size ne kazandırır?

Başarılı bir Kurumsal Web Sitesi Tasarımı, ayrıntılı ve iyi yapılandırılmış bir brifing toplantısı ile başlar. Müşterilerimizin beklentilerini ölçebileceğimiz ve sahip oldukları soruları cevaplayabileceğimiz yer burasıdır. Ayrıca proje boyunca birbirinizle en iyi şekilde nasıl çalışılacağını anlamanın harika bir yoludur.

Kazanım sağmak için, araştırma çok önemli bir fonksiyondur. Neleri iyi yaptıklarınızı ve neleri yapmadıklarını öğrenmek projenin başarısı için gereklidir. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı planlanırken rakiplerinizden her zaman önde olmanızı istiyoruz.

Yeni pazarlara açılmak için çalışmalarınızı başlatırken, sorunsuz ve teknik olarak üst düzey bir web siteyi yapılması gerekiyor. Bizler Web sitesinin yapısını ve kullanıcı deneyimini stratejik olarak planlamak için geliştirici ve projeye atanan SEO ekibi üyesi ile işbirliği yaparak çalışmalarımıza başlarız.

Böylelikle tüm teknik yollar kontrol edilmiş olur. Eskişehir web tasarım ajanslarından bir diğer farkımız da; tüm proje boyunca dışarıdan hizmet almak yerine uzman ekibimizle komplike çözümler üretiriz.

 

Uzmanlarımız, Web Tasarımı ve Programlama yapılarak oluşturulan web sitesinin sıralamasını yükseltirken Kurumsal Web Sitesi Tasarımına sahip web sitenizi nasıl geliştirebileceğimiz konusunda size bazı önerilerde bulunabilir. Web Geliştirme işlemi sadece arama motorlarında sıralamak yükseltmek için yapılmaz, yepyeni bir görünümle dönüşüm oranınızı artırma konusunda da yardımcı olur!

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı hizmeti bütünleşik bir hizmet olup, teknolojik olarak kusursuz, erişebilirlik olarak da Responsive ve Mobil Web Sitesi özelliklerini taşır.

Günümüz de E-Ticaret Çözümleri üretilirken kurumsal web tasarımın da önemi epy artmış durumda. Yeni pazarlara açılmak isteyen tüm marka ve kuruluşlar, müşterileri ile sürekli iletişim halinde olmak zorundadırlar. Web İçerik Yönetim Sistemleri ile sürekli dinamik bir etkileşim kurulur. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı için en önemli özellik UX/UI (Kullanıcı Deneyimi) ve Strateji oluşturmaktan geçer. Yeni pazarlar ve müşteri hedeflerini dijital stratejilerle oluşturmuş bir marka için hizmetlerini sunduğu web sitesinin, Web Sitesi Desteği sorunsuz olarak hazırlanmalıdır. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı projeleri için aklınıza gelen tüm sorular için buradan bize ulaşabilirsiniz!

 

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı online teklif!

Online TEKLIF Alın!

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı projeniz için en uygun ve profesyonel teklifi alabilirsiniz. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı teklifiniz mesai saatlerinde, aynı gün içerisinde tarafınıza ulaştırıyoruz. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı proje detaylarını için ekip arkadaşlarımızı size yönlendirebiliriz. 

ONLİNE TEKLİF AL >>
Kurumsal Web Sitesi Tasarımı bize ulaşın!

Sorunuz mu var?

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı hizmetimizle ilgili aklınızda bir soru varsa eğer, uzman ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Kurumsal Web Sitesi Tasarımı ile ilgili tüm istek, talep, destek, şikayet ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN >>

bizden haberler

Modeno Digital, Online ve Offline hizmetlerde her zaman en son teknoloji ve teknikleri kullanarak, çalıştığı firmalar tarafından talep edilen hizmetlerin kusursuz bir şekilde teslim edilmesi için çalışır.
Sizin için hazırladığımız bizden haberler köşesinde de; Djital tasarım ve reklam dünyasının son gelişmelerini Sosyal Medya, Sosyal Medya Reklamcılığı, Web Tasarımı ve Programlama, Dijital Pazarlama, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Marka ve Danışmanlık, Raporlama - Analiz alanlarında trend ve güncel haberler bulunmaktadır.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

İşinizi dijitale taşımak, rakiplerinizin önüne geçmek ve dijital'in gücü ile işinizi büyütmek istiyorsanız, biz buradayız.
Bize bir mesaj bırakın, ekip üyelerimizden biri maksimum 24 saat içerisinde size geri dönecektir.