Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma
  • 12 Ekim 2022

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma ile Modeno Digital Eskişehir E-Ticaret ihtiyaçlarınızı beklentinizin üzerine çıkarıyor!

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma ile potansiyel müşterileriniz için kampanya, reklam ve ürün grubunuzu harekete geçirmenizi ve satışlarınızı artırmanızı sağlayacaktır.

Eskişehir E-Ticaret siteleri ve Türkiye’nin tamamında olduğu gibi internet satış kanallarının sıkça yaşadıkları sorunlardan birisi olan doğru kitle ve potansiyel müşterilere ürünlerinizi ulaştırma sorunlarıdır.

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma bu nedenle oldukça önem taşımaktadır.

 

E-Ticaret İşletmelerin sıklıkla yaptığı hatalar yer, yaş, cinsiyet, coğrafya, sosyal ve ekonomik durum ve fiyat politikası gibi yüzeysel istatistiklere dayanarak yol haritası oluşturmasıdır.

Ancak bu yöntemler sizce bir kullanıcı alışkanlıklarını anlayabilmek için yeterli mi?

Örnek olarak ilişimde olduğunuz arkadaşlarınızı düşünelim. Birçoğu yaş, coğrafya ve sosyo-ekonomik faktörler olarak size benziyor olabilir ama bu onları sizinle aynı kişi mi yapıyor? Her biriyle her zaman aynı şekilde mi davranır? Ve evlerini aynı şekilde mi yoksa farklı mı dekore eder? Tahmininiz muhtemelen hayır olacaktır.

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma için ne yapılmalıdır?

Uluslararası danışmanlık kuruluşlarına göre müşteri odaklılık, “müşterilerin durumlarını, algılarını ve beklentilerini anlama yeteneğidir”.

Gerçek E-Ticarette müşteri odaklanma, müşterilerinizin demografi açısından nasıl psikolojide olduğunu ve ihtiyaç duydukları ürünleri veya hizmetlerin türünü bilmenin ötesine geçer. Bu, ilk etapta neden bir ürünü almak veya değiştirmek istediklerini ve nereden fikir aldıklarını anlamakla ilgili bir durumdur. E-Ticaret Potansiyel müşterileri hakkında kişiselleştirilmiş verilere ihtiyaç duymanın temeli buradan gelmektedir.

Eskişehir E-Ticaret Müşteri Odaklanma için 5 Adım

  • Düzenli olarak geri bildirim alın
  • Mevcut müşterilerinize ulaşın ve memnuniyet anketleri yapın
  • Geri bildirimler ve memnuniyetleri düzenli raporlayın
  • E-Ticaret ve İş rakiplerinizi takip edin
  • Bu işlemleri tekrar edin ve Çıkan sonuçlar ile yeni yol haritaları çıkarın

 

Modeno Digital olarak Eskişehir Başta olmak üzere Kütahya, Bilecik ve Afyonkarahisar’da E-Ticaret ve Web alanında birçok müşterimize potansiyel müşterilerine ulaşma ve E-Ticaret alanında yatırımlarının karşılığını almaları için E-Ticaret desteği sağlıyoruz.

 

Eskişehir Web Tasarımı ve Eskişehir E Ticaret konuları hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizden faydalanabilir ve Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Dijital Reklam Ajansı Modeno Dijital Alanda ihtiyacınız olan tüm konularda çözüm sunmaktadır. Online ve Telefon aracılığı ile sorularınızı cevaplayan sistemlerimiz ve yerinde çözümler ekibimiz ile sizlere haftanın her günü destek vermekteyiz.