Dijital PR

Dijital alandaki görünümünüz, güvenirliğiniz ve markalaşma sürecinizi doğru şekilde yapılındırmanın yolu Dijital PR çalışmasından geçiyor.
Dijital Markanıza büyüme, özgünlük ve şeffaflık sağlabileceğiniz Dijital PR çalışmaları Modeno Digital'de sizi bekliyor.

Dijital PR

Dijital PR nedir?

Dijital PR markanızın internette bilinirliği, kurumsal kimliğini doğru yansıtmasını, fikir ve çalışmalarını tanıtabilmesini, ürünlerinin ve hizmetlerinin erişilebilir olmasını ve zamanla rakiplerinizden ayrışıp doğru konumlanması için yapılan çalışmalardır.

Web siteniz, E-Ticaret ve Sosyal Medya hesaplarınızın potansiyel müşteriler ve internette bulunan tüm kullanıcılara uygun halde tasarım, planlama ve yönetim süreçlerini içeren Dijital PR çalışmaları ile web üzerinde başarı artık uzak değildir.
Dijital PR faydası nedir?

Dijital PR, Ürünlerinize ilgi duyan veya gelecekte ilgi duyacak kitlelere erişebilme ve etkileşiminizi korumanızı sağlar

Dijital PR çalışması ile kullanıcıları kategorilere ayırabilir ve onlara özel içerik tasarımı planlayabilirsiniz.

 

Dijital PR ile Arama Motoru Optimizasyonu ve sosyal medya optimizasyonu yapalibir, bu sayede internet sitenize trafik sağlayabilirsiniz.

Markanızın Dijital alandaki bilinirliğinin artırması ve gelen trafik google gibi arama motoru sıralamanızı doğrudan etkileyecektir.

 

"Tanıtım kesinlikle kritiktir. İyi bir PR hikayesi, bir ilk sayfa reklamından çok daha etkilidir."
-Richard Branson

Dijital PR ile Markanıza Değer Katın


Viral Reklamlar, Sosyal Medya Yarışmaları, Sponsorlu içerik paylaşımı, Influencer ve Ücretli Ortaklık çalışmaları gibi birçok yöntem ile Modeno Digital Eskişehir Dijital PR çalışmalarınızı yürütüyor, uzman kadromuz ile markanızı hedeflenen konuma ve potansiyeline ulaştırıyoruz.

Dijital PR ile markanızın fizikselde sahip olduğu gücü ve fazlasını dijital alana yansıtabilir, potansiyel müşteriler ile markanız arasında daimi bir ilişki kurabilir ve satışlarınızı artırabilirsiniz.

Modeno Digital Eskişehir Dijital PR çalışmaları, Analiz ve Raporlama, Rakip Analizi, Dönüşüm Oranı Optimizasyonu, Google Analytics, Yandex Metrica, Sosyal Medya Raporlama ve Web Trafiği Analizi hizmetleri ile markalara 13 yıldır kesintisiz hizmet vermektedir.

Modeno Digital Dijital PR hizmeti hakkında detaylı bilgi ve online iletişim sağlamak için buradan bize ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Dijital PR
Dijital PR online teklif!

Online TEKLIF Alın!

Dijital PR projeniz için en uygun ve profesyonel teklifi alabilirsiniz. Dijital PR teklifiniz mesai saatlerinde, aynı gün içerisinde tarafınıza ulaştırıyoruz. Dijital PR proje detaylarını için ekip arkadaşlarımızı size yönlendirebiliriz. 

ONLİNE TEKLİF AL >>
Dijital PR bize ulaşın!

Sorunuz mu var?

Dijital PR hizmetimizle ilgili aklınızda bir soru varsa eğer, uzman ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Dijital PR ile ilgili tüm istek, talep, destek, şikayet ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN >>

bizden haberler

Modeno Digital, Online ve Offline hizmetlerde her zaman en son teknoloji ve teknikleri kullanarak, çalıştığı firmalar tarafından talep edilen hizmetlerin kusursuz bir şekilde teslim edilmesi için çalışır.
Sizin için hazırladığımız bizden haberler köşesinde de; Djital tasarım ve reklam dünyasının son gelişmelerini Sosyal Medya, Sosyal Medya Reklamcılığı, Web Tasarımı ve Programlama, Dijital Pazarlama, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Marka ve Danışmanlık, Raporlama - Analiz alanlarında trend ve güncel haberler bulunmaktadır.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

İşinizi dijitale taşımak, rakiplerinizin önüne geçmek ve dijital'in gücü ile işinizi büyütmek istiyorsanız, biz buradayız.
Bize bir mesaj bırakın, ekip üyelerimizden biri maksimum 24 saat içerisinde size geri dönecektir.